ja då ses vi på lördag, ja då ses vi på lördag........

Vi vaknade där vid 11 och låg i sängen jättelänge typ, sen steg vi upp och fikade, sen duschade alina och sen jag.
Sen har vi bara varit ;) Om en stund ska vi gå och hyra en film ;)


lång inlägg

Jag hade inte tid att blogga i uppsala, men jag kan skriva nu vad vi gjorde :)

På onsdagen när vi kom dit så åt vi bara och tog det lungt.

Torsdag: Jag och natalie gick på stan fast vi höll på att gå vilse typ ;) Jag köpte en huvtröja :)

Fredag: Åkte vi ivög med färjan som hette Viking Line, vi åt jättegod buffé, och efter det var det typ efterrättsbuffé och det var såååå gott :) sen på  kvälllen satt jag och natalie och tittade typ på nå dansband ;)

Lördag: Stannade båten i Helsingfors i Finland och där gick vi på stan, fast jag köpte inget för jg såg inget speciellt som jag ville ha, sen åt vi lunch på nån pizzagrej och det smakade inte ens pizza ;s Gick lite till på stan och sen gick vi tillbaka till båten och gick på tax-free affären och sen ville smilla och malte leka i lekrummet, sen åt vi god buffé igen :)

Söndag: Båten stannade i stockholm igen och man fick kliva av, vi åkte buss till Uppsala igen och där tog vi det lungt :)

Måndag: Var bara hemma och gjorde ingenting.

Tisdag: var till ett shoppingcenter som hette Gränby och gick ett tag med Jennie, Anna, Smilla, Malte och Esmeralda.

Onsdag: Gick till Gränby igen med Natalie, då köpte jag en tröja på jc, sen ittade vi på andra affärer och sen gick vi och åt hamburgare åsså märkte jag ba: vart är min påse så hade jag glömt den i provrummet å lindex, men som tur var hade nån lämnat in den till kassa så jag fick tillbaka den :) Sen köpte jag en parfym och en bok och sen gick vi hem.

Torsdag: åkte vi hem och nu sitter jag här hos Malin och tittar film med Alina, Fanny, Isac och Rasmus :)




:)

Nu har jag inte skrivit sen söndag eftersom att inte bloggen funkade igår, usch!

Jaja, idag fick jag iallafall veta vad jag fick på svenskaprovet och jag fick Vg+ och jag är nöjd :) Sen så gjorde vi ju NO-provet och det gick super bra tyckte jag iallafall :)
Igår fick vi veta HK-provet, jag fick "bara" G+, Jag som hade förväntat mej Vg eller MVG, men jaja bättre än IG iallafall ;)

Idag dog min mommos morbror Joha. VILA I FRID JOHANNES PROST.

Så direkt efter vi hade ätit fick vi höra det så då åkte vi till gammelmoster Anna och var där i typ två timmar, sen kom jag hem hit för mommo och moffa skulle komma hit ;) Och nu är dom här och om en stund ska mamma köra mej till pappa :)

Imorn åker jag ju till Uppsala ;)


söndag

Idag vaknade jag, fixade lite i mitt rum och sen åt jag.

Jag, Smilla, Malte och Esmeralda gick till järnvägsparken och lekte :) Sen gick vi hem igen och nu sitter jag här.

Och nu ska jag gå och plugga till No-Provet som är på tisdag. :) Puss


slappar-lördag

Idag vaknade jag klockan nio, men jag kunde inte somna om, fast jag kände mej helt död så jag låg kvar i sängen. Sen klockan 10 kom natalie och öppnade min dörr och sa att jag skulle vakna, men jag var ju redan vaken. Åsså sa hon att klocka var tio. jag hade legat i sängen i en timme och typ stirrat på ingenting ;)

Sen åt jag lunch och sen titta jag två filmer, eller jag somnade under den ena. och sen åt vi middag.

Haha, efter ett tag somnade jag igen, sen vaknade jag och gick hit :)

Haha, intressant dag, eller vad ? ;)


freedag :)

Nu äre fredag, och det är så häääääääääääääär skönt eftersom att jag är så less på skolan. Snart ids jag inge mer, för det första så har vi helt meningslösa engelska lektioner eftersom "engelska"läraren inte ens kan engelska och varken rektorn eller lärarna bryr sig.

Jaja, vi ska inte bara klaga :) På onsdag åker jag iallafall till uppsala med, Jennie, Natalie, Smilla ,Malte och Esmeralda :) Kul! :D
På fredagen ska vi åka och kryssa på en färja till söndagen :)

Idag lämnade jag in mina prao-papper, det blir att praoa som personlig assistent åt jonathan :) Och jag ska vara i Karre en heeel vecka :D:D

Jaja, igår hände inget speciellt.

Och nu ska jag gå och göra nåting av den här tråkiga dagen. Puss


:)

Idag hade vi slöjde på Sameskolan hela dagen :) We like :D
Det började med att vi skulle tälja allt som vi hade hämtat från skogen :)
Sen fick vi rast, då spelade vi innebandy i gympasalen :)
Sen skulle vi börja bestämma vad vi ska göra, och jag ska göra ett halsband som ser ut som en trolltrumma fast mycket mindre då ;)
Vi började fixa material som vi skulle ha till våra grejer och sen hade vi lunchrast, då åt vi, makaronilåda, och sen gick vi allihopa till statoil och köpte lite godis ;)
Sen spelade vi innebandy igen till tolv :)
Och sen slöjdade vi igen då, jag hann göra ganska långt, kanske hinner färdigt med den nästa gång ;)

Igå blev det inget inlägg, för precis när jag skulle skriva så frågade Robin och Niklas och jag och Natalie kunde vara med dom så då gick vi till Robin och på kvällen så orkade jag inte.

Niklas fyllde iallafall år och han hade fått typ 3000kr sammanlagt :) Jag är avis ;)


konfaläger :)

I fredags kvälll åkte jag till vittangi med Fanny och Anita, när vi kom fram så gick jag och fanny till eric för där var, nadja, sanna, emelie och anton och eric. Vi höll på att svamla sen där vi halv tolv så gick jag och Emelie hem till henne för jag skulle sova där.
När vi vaknade på morgonen så fikade vi och fixade våra grejer, sen åkte vi till församlinghemmet, för vi skulle ju ha konfaläger :)
Då var klockan tio, vi konfirmander fick sitta och lyssna när prästen Oskar satt och pratade om psalmboken, sen skulle vi rita av varann med vänster hand. Sen åt vi lunch och sen åkte vi till Ounisjoki och lekte massa lekar och åt hamburgare. Sen där vid sex så åkte vi till prästgården för där skulle vi sova.
Där lekte vi ännu mer lekar, bland annat en där man skulle forma två stycken personer till vad kärlek betyder för en. Jag fick forma två av ledarna eftersom jag var först och det var jag för att malin har berättat åt mej om den leken en gång så jag visste typ ;)
Sen efter att vi hade lekt massa lekar så fick vi gå till kyrkan och förbereda för gudstjänsten på söndagen.
Vi alla tjejer skulle sova nere i prästgården men filip och eric kom också ner till oss för alla andra killar sov och dom ville inte sova och inte vi heller, eller Sanna och Emelie oh Lovisa och Micaela sov där ett tag.

Vi pratade och skrattade hur mycket som helst. Sen efter ett tag så var alla vakna men eric sov, då gick jag och hämtade mandariner till alla. Åsså tryckte Nadja upp en i Erics mun och då sa han såhär: Jävla bögjävel! Kasta mariner på mej!
Asså han sov ju som halvt ;)

Typ halv sex somnade alla iallafall, fast jag kunde inte sova. Men tillslut så somnade jag :)
Sen vaknade jag typ en halvtimme senare och då höll jag på att skratta ihjäl mej när jag skulle gå på toa för Filip satt och sov i en datastol, och Sanna låg på Emelies liggunderlag och Emelie på golvet och jag låg på hennes sovsäck. Lovisa låg under bordet Och Eric låg på Nadjas liggunderlag och Nadja låg på Erics sovsäck. Micaela låg bredvid mej och skakade som jag vet inte vad för att hon frös så mycket.

Jaja, klockan halv nio så vaknade vi av att prästen kom och sjöng en psalm för oss JÄTTE högt ;) Så låg vi och pratade och skrattade åt hur övertrötta vi hade varit på natten.
Sen fikade vi och städade och packade ihop våra grejer. Och sen skulle vi ju gå på gudstjänst. Efter gudstjänsten så var Jag och Emelie med Fanny, Rebecka och Anna. Vi gick till Rebeckas moster och skulle jag åka hem :)
Men nu är jag så trött så att jag knappt orkar titta, eftersom jag bara har sovit ungefär 2 timmar. Gonatt :)


Vittangi idag :)

Blev inget inlägg igår för jag hann inte ;)

Jaja, idag så kom jag hem från skolan, åkte med mamma till björkis och massa andra ställen, sen till mommo och åt kålpudding ;)

Igår köpte jag nya skor, det är etnies  och som är svarta :) *NÖJD*

Just nu sitter jag och väntar på Fanny och Anita som är hos Emma och Tommy för jag ska åka med dom till vittangi idag, för imorn till söndag har jag ju konfa-läger :)

PUSS


Oooonsdag 7/10

Nu har jag slutat :D och jag tänkte faktiskt plugga jättemyxket idag :)

Först vill jag visa en bild på mina nya mössor :) TACK MAMMA !

Det hände inget roligt i skolan idag. Och på fredag åker jag till vittangi igen, för jag har mitt första konfaläger och Emelie och Nadja sa att det var fler som hade anmält sig nu ;) Och eftersom det är fullt i nikka-konfan så får det bli att ta i vittangi ;)

Nu har jag inget mer intressant att skriva om.


Det snöar! :D

De snöar! :D jag är glad jag är glad :D

Haha, jag vaknade iallafall på soffan inatt av att mamma kom hem klockan 5 över tolv. Hon kom med två nya mössor till mig, jag sätter in bild på dom efter skolan, jag slutar klockan ett idag förresten :)

Men nu ska jag gå till skolan, puss :)


Ny mössa idag :)

Snart kommer mamma hem från Haparanda hon har vart där på IKEA åsså var hon på stadium och köpte ne mössa åt mej också :D eller det blev två ;)
I skolan skulle vi ha samiskaprov men läraren hade fått migrän , stackarn..och just den lektionen skulle rektorn simon sitta med också.
Och imorgon har jag sovmorgon till tio eftersom samiskaläraren ska vara ledig :) och sen slutar jag tidigt också :)

Inatt sov jag ju hos mommo och på kvällen tittade vi på gamla bilder, det var jättekul :)




Och idag i skolan så hade vi roligt ;)



Jaja, nu ska jag skynda mej till ica snabbt innan dom stänger ;)


psalm 333

Nu är det så att jag har fastnat i en psalm ;)

1. Änglarna sjunger i himlen, halleluja,
Glädjen blir stor när Guds Ande väcker och
styrker vår tro.
Refr. Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja.

2. Änglarna sjunger i himlen, halleluja,
Glädjen blir stor när vi söker leva som
frälsaren lär.
Refr. Halleluja...

3. Änglarna sjunger i himlen, halleluja,
Glädjen blir stor när Guds kärlek bryter
igenom hos oss.
Refr. Halleluja...

4. Änglarna sjunger i himlen, halleluja,
Änglarna, sången och glädjen väntar oss
hemma hos Gud.
Refr. Halleluja...


Man blir så glad när man hör den ;)

Den sjöng vi när Andreas och Sofia gifte sig :)

http://www.youtube.com/watch?v=njfKwEtcmZ0


Vittangi ;)

Kom hem från vittangi för ungefär en timme sen. Miranda kom dit på lördag och sov där hon också ;) Vi har väldans roligt och imorse så skulle jag stiga upp klockan nio för jag skulle ju till kyrkan , men jag stängde typ av larmet i sömnen åsså ringde Emelie tio i elva och fråga vart jag va och jag sov ju ;) så då hoppade jag upp åsså hämtade dom mej åsså åkte vi till kyrkan ;)

Där typ sjöng vi och lyssnade på massa böner sen gick vi till där vart man fikar efteråt (tappade namnet) och där frågade alla tanter och gubbar som hade vart i kyrkan vems flicka jag var och dom visste tydligen vem min mamma var eftersom att hon har bott där ;)

Sen åkte jag hem och vi åt mat :) sen cyklade vi till anna och var där ett tag, sen skulle vi typ snabbt till fanny och hämta våra grejer och sen körde tommy oss till bussen :)

Imorron är det skola igen ;)


RSS 2.0