ikea idag ! :)

Nu har vi vart här 5 dagar, och vi har vart på gröna lund och på stan. När vi var på grönan så var vi och tittade på sommarkrysset, och en bit bort ifrån oss satt Laila Bagge, när hon kom och satte sig så bara rusade alla flickor dit och tog autograf. Hon såg bättre ut i verkligenheten än i TV :) så såg vi ju Carolina Gynning och Carina Berg. Niklas Walgren (stavning) , Pernilla Andersson, Roger Pontare och The pudles (stavning) , mamma hade sett Dregen när vi var och åkte karusell, inte för att jag vet vem de är men jaja ;)
Vi han inte åkte så mycket karusell för det var proppfullt med folk, men vi åkte iallafall  insane, den var jätterolig. Men nu ska jag gå och fixa mej. kramhejdå :)


storebror..

Nu sitter jag här hos Andreas och Sofia :) Sofia åkte och mötte sin mamma som kommer från Luleå :)
Igår när vi kom så gick vi och åt på Burger King och sen gick vi i lite affärer, Jag fick en Tunika av min snälla storebror :D
Sen gick vi hem och pratade en massa och tittade film "PS. I love you" den var väl bra :)
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, gå på stan kanske ;)
Kramhejdå :)

STOCKHOLM NÄSTA ! :)

Nu äre såhär att jag hoppar på flyget om två timmar, jag ska till storebror och sofia :)
Igår packade jag en himla massa, sen åkte vi till sjukhuset och hälsade på Ulrika (: Efter det körde mamma mej och Fanny till coop , vi var med Nisse och Isac.
Sen varvi hemma och skulle titta film men vi satt bara vid datan i typ flera timmar ;) sen spelade vi kort förstås :D jag vann nästan alla gånger ;)
Mommo var så gullig, när hon fick höra att Ulrika låg på sjukhuset så tog hon bussen från vettasjärvi hit, Bara för att hälsa på hos Ulrika :)
Jaja, nu ska jag gå och fixa det sista, hejdå :)


tiiiiischdag ;)

Nuu sitter jag här och dryyygar lite med fanny, vi ska snart fika :) Vi vaknade vi 12 :) igår var vi med fannys isac och nisse, vi kom hem vid 12 :) Vi hade väl roligt , fast vi gjorde inte så mycket..
Imorgon bär det av till stockholm :D kul och åka till storebror och Sofia :) Vi ska gå på Gröna Lund , åsså ska vi gå på allsång på skansen och typ melodikrysset eller vad de nu heter ;)
Vi ska ju såklart gå på stan också, men jag är lite orolig, för jag har inga pengar :O
Aja, idag ska jag packa och var med fanny :)
Fanny ska vara så snäll och passa våran fågel smulan medans vi är borta, hon ska ha den i byn, hamstrarna ska vara kvar här, Monica och Niklas ska mata dom :) Tack :D
Jaja, vi ska gå och fika nu hejdå :)

RSS 2.0