10 januari

Jag och Natalie var ju barnvakt somsagt :) Jag somnade först 2 typ, men sen vaknade jag vid 4 och de kändes som att jag hade sovit i 12 timmar ;s jag låg i sängen och försökte sova ända till typ halv 6, då somnade jag tillslut.
Sen tio över sju vaknade ungarna, vi tittade film och dom fick välling, vid typ 8 gjorde jag frukost. Sen spelade ungarna tv-spel ända till lunch. Vi åt köttbullar och makaroner till lunch. Efter de gick jag och smilla ut med vagnen med Esmeralda, vi promenerade i nästan en timme, sen gick vi förbi konsum och köpte lördags-godis :)
När vi kom hem åt vi godiset och tittade film och lekte lite :) Sen blev det dags för middag, natalie bestämde sig för att göra plättar, dom blev lite brända, men de gör inget :)
Pappa och Jennie kom hem vid kvart i 7. Då var jag så trött så jag nästan svimmade, fast jag höll mej vaken ändå till 12 ;)
Jag sov till 11 idag och då var jag fortfarande jättetrött, men vi skulle äta lunch så jag vara tvungen att stiga upp ;) Sen städade jag mitt rum och packade mina grejer till mamma, men sen kom jag på att jag vill möblera om, så då gjorde jag de, de blev jättebra :)
Påvägen hem hämtade jag pizza åt mamma eftersom hon vill ha :) Och nu sitter jag här :)

Imorn är det skola, och direkt efter de är de innebandyträning :) Sen vet jag inte vad jag ska göra ;)


barnvakt

Jag och Natalie är barnvakt från idag till imorn på eftermiddagen. Just nu sover alla ungarna och jag får hoppas dom sover länge på morgonen och inte stiger upp vid sextiden som dom brukar ibland ;)

Pappa och Jennie har åkt till husvagnen i Abisko för att fixa så vi kan vara där på våren.

Idag var jag, Smilla och Malte till Gruvtrollets lekland :) Jag och Malte åkte först den jättebranta rutschkanan efter ganska mycket tvekande och då råkade Malte slå huvudet och då ville han inte åka den igen. Sen sprang vi omkring och gjorde massa, efter ett tag åt vi glass och sen lekte Smilla och Malte själva ett tag, jag satt och åt färdigt min glass. Sen kom dom springande tillbaka och då hade Malte tydligen åkt den branta rutschkanan helt ensam, jag blev jätteförvånad ;)
När vi kom hem åt vi hamburgare och sen tittade vi film och efter de skulle ungarna sova, men det tog lång tid.

Jaja, nu ska jag gå och titta tv eller nått, hejdå :)


6 januari 2010

Idag har jag varit och provat vilken kolt jag ska köpa av Johanna, det blir nog den bruna :) Och Anita hade kommit hit från Umeå, så då pratade jag med henne och var ute med hennes söt-hund Selma <3
Igår var jag med Fanny, Nisse och Johan. Vi var hos Nisse och gjorde typ inget, eller jo, vi kollade film :)
Och före det var jag ju med Sara P på stan :)
Sen när jag kom hem tittade jag Mirrors med Natalie, jag blev rädd och kunde nästan inte sova ;)
Ikväll eller imorn kommer Alina hit och hon ska sova här till fredag (:

Första inlägget 2010.

Oj, såg just att jag inte har bloggat sen 16 november, men jag hade faktiskt glömt bort bloggen..eller inte glömt bort, men ni förstår. Jag har ju nästan varje dag såna tankar typ: åå, dehär måste jag skriva i bloggen. Men sen när jag väl sitter framför datan så glömmer jag att gå in på bloggen, igår fick jag världens blogglust när kjag skulle sova, så jag tänkte att de får bli ny start i bloggen när de är Nytt år.

GOTT NYTT ÅR!

Och nu är det bara två månader kvar till jag blir faster! :D Jag längtar!
I julklapp fick jag:

Av mamma:
Nya slalomskidor och pjäxor
Två tröjor
Hello Kitty pyamasbyxor
Hello Kitty sockar
Trosor
Jätte snygga öronhängen
kalsonger

Av pappa:
Ipod
Hörlurar
balsam skaer och hår grejer och massa :)
Pengar
Presentkort

Av Andreas och Sofia:
En jättegod parfym
Hårspray
Hårmuosse
tvålar

Av morbror Fredrik:
Toblerone choklad
doftljus
Giitu Eanu

Av Nicklas, Monica och Fredrik:
En jättefin tröja
Ett hjärthalsband

Tack så jättemycket för alla julklappar!

och jag har inte hunnit få av Fanny och Alina ännu men den här veckan ska jag få :)


Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att åka till pappa. hejdå :)


RSS 2.0