GRÄNSEN ! :D

Hej (: kom hem från riksgränsen för en stund sedan ;) Jag och Mathilda hade kul på bussen som vanligt :D fast det var roligare när vi åkte tillbaka för då satt vi på en roligare plats och alla som satt runt oss höll på att knasa sig ;) När vi var där var det dåligt väder först och sen blev det bra :D och Julia stannade där för att hon har husvagn där och vi har ändå ingen skola imorn (: Imorgon ska jag vara barnvakt åt mina två systrar och min bror ett tag för Jennie ska fara och byta däck på bilen och pappa är i Sibirien.. Någon som vill designa min blogg? :)

tisdag .

Kom hit hem till mamma för en stund sedan :) Idag var det skola igen.. vi gjorde inget speciellt , men det var ju kul med kompisarna i alla fall. Imorgon är det friluftsdag igen, jag och Mathilda ska teama igen på bussen ;) Jag hittade en gullig bild på mej och Sebastian.P från när vi var små ;)men jag kan inte sätta in den här nu , för att för tillfället har min blogg nå fel så det går inte :( men ni får se den en annan gång :) Men nu ska jag gå och bädda min säng :) kram!

FRUKTSALLAD !

Nu sitter jag här hemma med Nathalie :) Idag när jag kom hem så åt jag och sen städa rummet och sen åt vi fruktsallad :) Imorgon ska jag gå med Malin till Emma, Tommy , Casper , Clara och Oskar :D Det ska bli jättekul ;) Jag hade inte så mycket att skriva nu, men jag har ju skrivit tidigare idag så det räcker ;) Är det någon som är bra på att designa bloggar som har lust att designa min blogg? :)

måndag

Nu är det måndag och jag är i skolan, men vi har engelska och då fick vi vara på datan :) på helgen var jag i Viikus igen :D där var det lite folk , men jag hade ändå kul för vi åkte till Pouniko(stavning) och där åkte jag skidor och hade kul (: Jag har bästa släkten, EVER ! jag älskar min släkt ;) puss Den här veckan är jag hos pappa i alla fall, fast pappa är ju i Sibirien..Imorn ska jag sova hos mamma för vi har friluftsdag på onsdag och det är närmare till skolan och blablabla ;) Och på lördag kommer min älskade storebror Andreas och han ska bara vara här till tisdag så jag ska nog gå till mamma redan på lördag istället för söndag :D Hoppas Andreas ids klippa och färga mitt hår, eller han har inget val ;) Synd att inte Sofia kommer, men jag och mamma ska ju till dom i sommar så då hinner jag träffa henne (: Men nu måste jag plugga på glosor som jag egentligen skulle göra :) hejdå !

090421

Hej hopp ! Jag och mamma kom nyss hem, vi har varit först på en affär som jag inte minns vad den heter, där köpte vi i alla fall garn så vi kan börja väva skoband :) Idag: Vaknade, fixade mej och åt, skolan , sen kom jag hem pratade med mamma, sen åkte vi till den där affären och köpte garn då, jag köpte också en väv-sked, sen var vi på bibloteket och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig för jag dör snart av hunger ;) Men nu ska jag gå och äta, hejdå :D Hur var erat påsklov förresten? :D Eller alla kanske inte hade påsklov?

länge sen !

Nu var det väldigt länge sen, sist var onsdagen den 8 april , men morgonen efter det åkte jag till vittangi och var med bästaste Fanny och Coola Emelie och alla andra, jag och Fanny sov hos Emelie för hon var ensam hemma :D På fredagen åkte jag till Viikus :) <3 Där var många och på måndagen koma Sara och Hanna och dom också (: I viikus körde jag skoter och var ute och pimplade och umgicks med mina kära kusiner, men på onsdag åkte Malin och Fanny hem :( tråkigt tråkigt. Men jag var där till igår (söndag) jag hade jätteroligt! Dom som var i viikus: Robban, Tula och Sanne, Kicki, Janne, Sofie och Micke, Ranghild och Acke, Tommy, Anita och Malin och Fanny, Jag, mamma, mommo och Fredrik, Nicklas, Monika, Fredrik och Sandra, Monica, Wilmer och Tindra, Hilja, Ulrika, Denny, Sara, Hanna, Pääri och Jonathan, Moster Anna och Johan, Sen var ju förståss dom på andra sidan också där och Horris :) Sen var vi ju flera dagar till Pouniko(stavning) och där var det ju såklart massa folk :) Idag var det skola igen, BOOORING! Men jag fick ju träffa kompisarna och vi fick även veta att det blir en till friluftsdag nästa onsdag, kul ! :D När jag kom hem Hade mamma redan slutat och Fredrik var ju också här :) Jag åt och sen hjläpte Fredrik mej att översätta en sida i min bok som jag fick av honom i födelsdagspresent , boken är på samiska och den hetet "Cábbámus iditguovssu" och det betyder typ Vackraste morgongryningen.

hej !

Dt blev nått fel med förra inläggett, men aja, kram :)

tisdag.

Idag höll jag på att komma försent till skolan, fast jag försov mej inte men jag satt och läste en tidning samtidigt som jag fikade åsså glömde jag att titta på klockan..inge bra ! Dagen började med tyska och där fick vi lyssna på nått på radion ;) och sen hade vi massa andra lektioner, efter lunch hade vi gympa och vi fick välja om ville åka skidor, spela fotboll eller spela landhockey, jag, elin och emilia tog skidor och höll på att åka runt på matto och svamla XD ni skulle sett och hört oss :D
Efter skolan gick jag på lindex och köpte en väska för mina presentkort som jag fick i fördelsedags present :) Sen har jag inte gjort så mycket mer :)
Igår fick dom som vile komma hit och äta tårta eftersom jag hade fyllt år, dom som kom var, Fredrik och mommo, Monika.N, Monika.B, Wilmer och Tindra och Hanna och Malin , tack för alla presenter och tack för att ni kom :D
Imorgon är det boliviabasar på kvällen så vi slipper skolan imorn på dagen för vi måste baka, vi slipper också torsdagen för att vi är där imorgon kväll :) Kom till Högalidskolan klockan 18.00 och köp nånting om ni vill :)
Jag håller på att söka efter bra låtar, men hittar inte så mycket, kommentera och tipsa om någon bra låt ;D

090405

TJOOO ;D Idag har jag vaknat, stigit upp, busat men syster Esmeralda, Datan, Ätaa, sen tårta och TV. Efter de gick jag till mamma och det var så himla skönt väder idag ! :D Hos mamma fick jag en ring.Jag fick den till vänster och den andra fick jag förra året när jag fyllde år :)
Sen gick jag och hämta pizza och det var supergott :D Efter det blev jag så himla sugen att gå ut och promenera men mamma orkade inte..men Fredrik kom :) och skulle borra genom mammas nagel så blodet kunde komma ut (hon har klämt sig i dörren) men mamma vågade inte och tryckte en nål igenom istället ;)
Sen gick jag till mommo, tog en liten omväg för att det var så fint väder, samtidigt som jag pratade med Fanny. När jag kom hem följde jag mamma till tvättstugan och sen duschade jag. och sen datan som vanligt ;)
Men nu måste jag gå och sova för det är sent, enligt alla vuxna i alla fall ;) GONATT (:

sööndag ;)

Vaknade vi kvart i tio, steg upp titta tv och nu sitter jag här :)
Nyss satt Esmeralda här med mej , fast hon fick gå för hon slog med biljardbords-sopan på datan, och de tycker vi inte om. ;)
Igår fyllde jag ju år och tack allihopa för alla grattis kramar och presenter :)
Idag ska jag i alla fall gå hem till mamma , sen vet jag inge mer ;)
I present har jag fått, en plattång, pengar presentkort på lindex, åsså en bärbar data av mamma , och en tröja ;) tack :D

fjååååårton idag ;)

Idag fyller man ju år ;) 14 år till och med ;D
Idag vaknade jag öppnade två paket, det var en platttång och 200 kronor, sen var jag tvungen att gå på stan och skramla bössa med Mathilda vi fick jäääte mycket ;D  sen bjöd gick vi med Elin och Ina på safari och fika, mathilda bjöd mej, TACK ! Sen när jag kom hem var mommo Elin här och jag fick presentkort på lindex av henne ;D jag ska köpa en väska :)
Nu ska jag titta tv, puss

trååååk.

Idag i skolan skulle vi bara jobba med de dära tråkiga grupparbetet, min grupp är Sara, Simon och Jacke, Jacke höll i mej och ritade med en penna i mitt ansikte :S Sen skulle vi spela snöfotboll :) Jag stog i mål ;)
På lördag fyller jag år, fast vi ska till abisko imorn :( så de blir väl att fira på måndag och tisdag :)

090401

Idag fyller Malin fjortis ;) GRATTIS :D
Idag i skolan började vi nio, och skulle vara i aulan dirre för vi skulle sjunga allsång XD de lät ju som de lät , fast de var ganska kul (: Sen hade vi bild och ville skulle visa med färger hur det ser ut när vi är riktigt glada ;) Efter det tittade vi en film om E-mobbning, asså mobbning på internet ;) och sen diskuterade vi om de :) Sen hade vi en hel lektion med Betnam, han kan trolla och de gjorde han hela lektionen ;D vi fick sluta 20 min tidigare också ;D
Och nu sitter jag här och väntar (:

RSS 2.0