någon frivillig?

jag har haft ont i min rygg heela dagen, exakt hela dagen. och jag förstår inte varför.. hade bara de när jag vaknade. någon frivillig som vill komma och masera mej?
blir att stiga upp klockan 4. och flyga härifrån kiruna till arlanda klockan sex ungefär. sen ska vi vara på arlanda ända till typ klockan 5 och sen flyga vidare mot berlin. känns som att de är de enda jag har skrivit i min blogg nu, men de är de enda jag tänker på. är jättespänd och jätteglad. längtar jättemycket.
just nu ligger jag och lyssnar på musik och funderar. ska väl sova nu så jag får lite sömn iallafall.
Gonatt kära blogg, vi ses på måndag.
tönten #1

stress hit & dit

har precis duschat efter att ha varit i skolan, på försäkringskassa, intersport och lindex.
annis skjutsade mej hem på sin cykel. jag älskar att vi bor grannar med varandra nu, känns kul att inte behöva gå ensam hem från skolan. fast de tråkiga är att skolan snart är slut. bara några veckor kvar, men de roliga är att de är bara några månader och sen jokkmokk.
måste stressa nu hela resten av dagen, fixa mej, gå på möte och sen jobba. dessutom ska jag hinna packa också. och här sitter jag framför min älskade dator och slöar.
skriver senare ikväll.
längtar tillbaka till mitt älskade viikus. där allt är lugnt och stilla!

19e bilden: En bild som du är nöjd med.


världens sötaste tjej

Tiden år så fort. För lite mindre än två år sen fick jag ett sms "Du ska bli faster" stod det och för 14 månader sen den 17 februari föddes söta lilla Vilja. Hela hennes liv hitills har hon stått för sitt namn, väldigt stark vilja har hon.
Tänk att jag fick bli faster och till och med gudmor till den här söta lilla ungen. Världens underbaraste Vilja.

inget intressant att komma med

jag sitter och lyssnar musik och pluggar no. prov imorn.
imorn blir det en hektiskt dag med skola till tre, fort hem och äta och packa. årsmöte med kyrkan sen jobba. på kvällen måste jag väl packa lite till och sen sova tidigt för att åka till berlin typ vid sex på morgonen på fredag.
är jättenervös men ändå glad att jag ska dit för berlin verkar som en jättehärlig stad. tar med pappas systemkamera så det blir väl massa fina bilder hit nästa vecka nångång eftersom jag kommer hem på måndag.

jag och ida letade plåster i skåpet hemma hos min mor och då hittade vi den här:
förstår inte namnet på de.. "Touch Me"

18e bilden: En bild på din fritid

jag är sååå duktig på att rita, haha

dubai vs tuolpukka

http://www.tv3play.se/play/244509/?autostart=true

älska mig

såg just en film som heter Älska Mig. Har aldrig gråtit så mycket till en film som nu. Verkligen värd att se. Den handlar om mobbning. Jag säger bara: våga stå emot, hjälp dom utsatta.

kunde tyvär inte lägga in trailern hit, men här här har ni en länk: http://www.youtube.com/watch?v=oox22y0FLaY

färgat håret

blev less på att vara blond så jag gick till coop med natalie och köpte hårfärg. har färgat ögonbrynen och sminkat mej också. vad tycker ni?
skämt bara såklart. bara löshår.

strålande sol

"Du är preliminärt antagen till: Samhällsvetenskapsprogrammet i Jokkmokk"

17e bilden: En ovanlig bild

hittade ingen ovanlig bild precis. men den här får duga. vi går i nian och ingen av oss märkte att de stod snyggingar med bara ett g..

16e bilden: En bild på dig själv


glad att ni läser

Nu är jag tillbaka i omvärlden igen, känns skönt fast ändå tråkigt. varje gång man lämnar viikus och inser att de är länge kvar tills nästa påsk blir man lika ledsen. men plikten kallar och man måste väl gå och göra några ryck i skolan.
Har iallafall haft en helt underbar påsk med mycket sol, skoter, skidor och skratt har jag haft. Ja, jag har faktiskt till och med åkt skidor, duktigt.
lägger in några bilder.
klicka på dom små bilderna för att se dom i större format.

15e bilden: En bild på barndomsvänner


PÅSKLOV!

nu är det äntligen påsklov och de känns superbra, vara ledig, bara vara och framför allt vara med mina söta kusiner i mitt älskade viikus!
hade iallafall en jättebra dag, var med sara.p hela dagen som ni säkert har läst redan och sen for vi till boliviabasaren, träffade alla roliga och lyssnade bra musik, träffade också helen och deras underbara söta barn.
efter basaren for jag och carro vidare mot mej och sen hämtade sarri upp oss och vi for till carro och åt glass och sånt. Hann även ha en trevlig pratstund med gulliga julia.
Jag lovar att jag ska fota mycket nu under påsken i viikus och blir de inte med mammas kamera så fotar jag med mobilen. kommer väl inte blogga fören jag kommer hem och lite mer än en vecka så ni kan väl läsa då.
ni ser väl mej och sara speglas därborta i fönstret?

en tjej i min säng

sara.p är här, hon ligger i min säng och gömmer sig, vi kan säga att hon är en uteliggare bara för att göra saken roligare.
vid elva ska vi gå och möta ida på stan för att samla in pengar till barnen i Bolivia/Cochabamba (stavning)
senare måste jag iallafall baka och sen ska jag stå och sälja på bolivia-basaren för att få vara ledig imorn.

2 veckor och sen sitter jag på flyget

nu har jag påsklov i en vecka och två helger, sen har jag 3 dagar skola och sen på fredag flyger jag till berlin men KU vittangi, kul ska de bli.
jag längtar så jag dör!

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


haft en underbar dag med sol och allt. kom hem från skolan, var med sara.p och pratade. lagade mat. for ut på en typ 2 timmar lång promenad men roliga människor, gick till uh och sen for jag hem. känns som att livet glider på vågor med mej just nu! och de bästa är att påsklovet börjar snart och de betyder: VIIIIIKUS!! de bästa på hela året typ!
förövrigt är min lillasyster som snart är åtta år helt tokig, smiter iväg, lyssnar inte, kommer inte hem osv. hur ska inte hon bli när hon blir tonåring? hon kommer väl trotsa allt säkert och då blir hon ju absolut inte som mej eftersom jag är mammas och pappas lilla ängel!

annis, emma & dom fyra glassarna

annis ringde mej och vi for till komsum för att köpa glass
så ser vi ut när vi ska vara fina på bild
och från igår i skolan:
annis: en fin bild nu

de regnade

idag hade vi som sagt fjällsäkerthetsdag, alla nior på högga, svappis, karre och vittangi blev indelade i två grupper och for iväg med två bussar.
vi började med att hoppa isvak, eller jag vågade inte, hehe.
sen skulle vi springa med fyllebriller och sparka på en boll, fick skratta ganska mycket.
efter lunch fick vi göra några andra saker och när vi var påväg hem så började det regna.

12e bilden: En bild på din vardag


min härliga klass


säg farväl

imorn ska vi hoppa isvak i skolan och jag är jätterädd, tänk om jag svimmar dit eller börjar gråta åsså står alla där och skrattar åt mej. haha. vilken syn.
ser väl frammemot imorn ändå, blir väl säkert jättekul!

haft två jättebra dagar med både ilska och sen glädje upp i öronen.
bruna ögon och jag smälter

11e bilden: En person du kan berätta allt för

de finns några speciella, några jag berättar allt för, några som jag vill dela med mej av om allt. några som lyssnar och bryr sig. ni vet vilka ni är och behöver nog inte sätta en bild. men tack för att ni är ni.

på natten i kiruna

jag kan inte sova, jag ligger och lyssnar jättebra musik och försöker bli trött.
jag undra vilka som läser min blogg, kan ni inte kommentera med erat namn eller nå så jag får se vilka ni är?

:)

ligger och njuter av livet. just för stunden är livet hur kul som helst.
livet är bäst idag och allting verkar gå i rätt spår. jag är så glad att allting löste sig och jag är så glad att veta viilka som är dom bästa vännerna. glad för att ha så många som är bra på alla olika sätt. glad för allt, dehär är ett sånt ögonblick som jag är glad åt allt! tack för att ni finns.

livet är min bästa vän, vi går hand i hand idag

10e bilden: En bild på din favoritplats


vaknade redan tio och klädde på mej och for på stan för en fika, se iväg till backen.
kom hem, sov lite och åt mat och efter det varit med en fin tjej. härlig dag!

haha

justin bieber och slipknot i samma, konstig blandning, haha

jokkmokk

jag längtar till hösten, jag längtar till att flytta, till att hitta nått nytt.
livet är bäst nu, men de skulle vara kul med något nytt.
jag hoppas jag kommer in och  sen hoppas jag också att sara kommer in nästa år så vi kan vara med varandra hela tiden, jag längtar, längtar, längtar. att få bo med sara skulle vara min stora dröm.
ååååååååå vad jag längtar
föresten! Annis? söker du också dit eller? det skulle vara skitkul!!

9e bilden: Någon i din släkt


8e bilden: En person som du saknar


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp

min fina mommo, gammelmoster och mommos kusin



idag har det varit en lång dag med skola, jobba och sen direkt backen. men gud vilken rolig dag!
först mellan några lektioner var jag med tre fina flickor på stan. sedan direkt efter skolan gick jag och jobbade och sen direkt efter det for jag till backen med en annan fin flicka.
nu sitter jag och undrar hur det har gått för ida eftersom hon inte svarar i telefon, hoppas det har gått bra.

något som jag och ida pratade om

för dom flesta är ens mamma klippan i livet. det är hon som hjälper en att välja skor och kläder, det är hon som hjälper en med skolan, det är henne man ringer till när man inte kan välja skor.
Ens mamma betalar de mesta i ens liv, tänk hur mycket hon betalar för en.
Ens mamma hjälper alltid till att stå på benen. ger råd om hur man ska stå upp för sig själv. säger till en att man ska vara sig själv. säger till en när man har fina kläder.
hon är den man lutar på när man är ledsen.
Eller jag vet inte, är era mammor så? Det är iallafall min mamma. Dom flesta säger väl säkert nångång att deras mamma är den bästa i världen.
Sen började vi prata om att tänk att vi själva ska blir mammor säkert nångång. Tänk att vi själva ska bli det stora stödet för våra barn, hålla dom uppe på sina ben, hjälpa med läxorna, köpa saker till dom, föra dom till träningar. Tänk att vi själva kommer få göra samma sak som våra mammor, vara deras stöd, deras klippa.

6e bilden: En bild på ditt syskon.

Lillebror :)
synd att den är ett år gammal, men hittade ingen annan..

Igår var de en kort skoldag, sen for jag, elina, matilda och ida till thai och åt. jag tyckte det kändes konstigt att inte annis var där och smakade av allas mat.. sen for jag och köpte en skoterjacka och ett par nya goggles. När jag kom hem plingade det lika fort på dörren och dom där tre tjejerna var här igen för att käka tårta. sen färgade vi idas hår och sånt. Ida bjöd mej på teater som en födelsedagspresent så de hans också med på kvällen.
Idag slutade vi också redan klockan tolv och jag och ida for till bibblo och satt där i nästan två timmar och bara pratade och kollade i en bok som är nästan hundra år om rasbiologi. Olika människor indelade i raser.
Tex var det ett liten pojke kanske 6 år på en bild och under stod det typ: Kriminellt blod.
Alltså menade dom att hans föräldrar var kriminella och därför hade han kriminellt blod. konstigt.
Sen gick vi på stan i typ tusen år och sånt, ikväll blir det att fara på tenntrådskurs och sen kanske jag hinner med ett till inlägg.

tiiisdag

hittade gamla bilder ända från sjuan och måste visa, hehe
och från typ sommarlovet till sexan
hittade ocskå en bild på esmeralda när hon var ett år och såg att hon var ganska lik mej

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


4e bilden: En bild på något som gör dig glad

Det finns så mycket som gör mej glad som man kanske inte kan beskriva i bilder..
alla min vänner, mina syskon, mina kusiner, min familj, carros skratt, att vara ute och så mycket mer.
men ni kan få se en bild på något som gör mej speciellt glad:

hade en jättebra födelsedag och fick jättebra presenter. tittade nyss på gamla bilder och herregud va kul de va.
ska lägga in några sen någon annan dag.

c wennberg

carro ville vara den första som gratta mej för att jag fyller år imorn.
fast hon hade flera problem..:
-inga pengar på mobilen
-inga gratis sms
-hon orkade inte sätta på datorn mitt i natten
"men du vet att de är jag som säger grattis först ändå, de är iallafall tanken som räknas fast jag inte säger de först, men jag är först ändå"

3e bilden: En bild på någon i din familj


Har precis kommit hem från viikus och längtar redan tillbaka. Har väl vart ute hela helgen och pimplat och kört skoter och eldat och sånt. Fick två fiskar i pimpeltävlingen men det fanns ju bara dåliga priser så de blev inge mer än godis. önskar jag kunde visa bilder men jag har ju ingen kamera så de blev inga bilder för min del.
resten av kvällen blir det väl att plugga och sy sen sova.

RSS 2.0