söndag .

Nu har jag inte skrvit på länge igen, förlåt. men jag har ingen lust, plus att jag inte har hunnit på nästan hela vackan , för Fanny har ju haft prao här i kiruna och jag har vart med henne, sen på fredag var jag med Elin, Amanda och Joanna och igår gick jag ut och åt med dom för Joanna fyller ju år idag :D GRATTIS JOANNA ! aja idag ska jag gå till mamma och vi ska väl inte göra så mycket :)

film !

Just nu sitter jag i Karesuando och tittar film med Sara och Denny. Ulrika, Jonathan och Per ligger och sover :)Det är så roligt att komma hit, komma till kusinerna och ha så roligt! Jag åkte hit med Monica, Wilmer och Tindra, Mihkkal åkte också med (: När jag kom fram fick jag god mat och sen gick jag och Sara och köpte glass :)Senare hämtade vi JOnathan från hans asistent från Mertajärvi, det var såå roligt att träffa honom igen efter påsken :) Imorgon ska jag och Sara sova hos Inga-Máiiá, Ánte och Nilsa, Kul! ;D Men nu ska jag fortsätta titta filmen, kramhejdå (:

KARRE IDAG :D

Nu var det ett tag sen jag skrev , men jag behövde en paus, jag har inte haft så mkt att skriva om, men nu finns det mycket :D Förra veckan var jag hos pappa, men jag gick till mamma på lördag för då kom Andreas :D Äntligen, jag och Andreas fikade med Sandra och Lotta sen gick vi hem och stekte röktkött :) på söndag var det massa folk här och klippte sig, alla blev fina ;) jag färgade håret seent på kvällen vi var färdiga ungefär klockan tolv på natten, jag blev jättefin ;) sen på måndag var det skola och roligt, och på kvällen färgade vi mina ögonbryn ,eller först var det massor av folk här och klippte sig, så ögonbrynen blev färdiga typ 2 på natten ;) på tisdag gick jag inte till skolan P.G.A sjukdom (: Andreas åkte hem då :( tråkigt tråkigt.. På onsdag var det skola då, det hände inget speciellt, och jag kommer inte ihåg vad jag gjorde sen på kvällen ;) På torsdag, igår då, så var jag i skolan, vi var på teater istället för att ha gympa åsså hade vi matteprov :) det gick bra jag fick G+ eller VG för vi fick se dom idag. Efer skolan hade jag utvecklingsamtal ;) det gick också bra :) sen efter det åkte jag Till Sandra, Melinne och Simon, jag hade jätteroligt där :) efter det åkte jag och mamma till mammas kompis Marita och titta på hennes nya valp, presley, en brun labrador :) Idag då: var i skolan , och hade svenska, tyska och sen prov i NO, det gick bra jag tror jag fick VG eller i alla fall G, jag är nöjd i alla fall :) Sen ska jag åka till Karre med bussen klockan två :) nu måste jag gå och packa, hejdå ;D

RSS 2.0