mobbing.

Jag kom hem från skolan alldeles nyss ;) Jag fick sluta tidigare eftersom att vi hade gympa och där skidor och mina skidor gick sönder när vi precis hade börjat (skolans skidor). Undra om jag ska gå till pappa idag och hjälpa dom med flytten :)  ska iaf ringa dit.
Jag har lust att göra något kul, kanske ska gå till Monica ,Wilmer och Tindra istället, har inte varit där på jättelänge.. Iaf, idag hade vi engelska prov, de gick bra, klarade nästan allt, fast jag var ju inte så förvånad eftersom jag har haft MVG och VG på dom två förra ;)

Nu har jag tänkt ganska mycket på mobbing, hur kan man göra nånting sånt? De är ju bara onödigt och idiotiskt! De värsta som finns nästan..för om inte folk skulle hålla på att mobba så skulle vi alla vara vänner (nästan alla). För även bästa kompisar bråkar ju.
Men tänk hur dåligt den som blir utsatt mår, fast jag tror att även den som mobbar inte mår så bra själv. Det flesta mobbare mår dåligt, kanske har något som är fel i hemmet, kanske själv blir utsatt när ingen ser. Men mobbing kan även handla om grupptryck. Men jag säger bara bry er inte om vad era kompisar säger, för om dom skulle säga att ni ska hoppa ut genom fönstret, så skulle ni inte göra de! Så varför mobba bara för att dom gör de? Säg ifrån, hitta nya kompisar, den som mobbar går de oftast dåligt för i längden. De finns hur mycket folk som helst på våran planet, lär känna nya istället för att vara med dom dumma.

Nu blev de ett lite längre inlägg för en gång skull.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0